OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz İlk olarak 1987 yılında 50 konutluk Milli Eğitim lojmanları ve 50 konutluk Maliye lojmanları yapılınca 1988 yılında okulumuzun inşaatına başlanmış ve aynı yılın aralık ayında eğitim öğretime açılmıştır. Milli Eğitim Lojmanları İlkokulu adıyla eğitime başlamış, 9 Haziran 1987 yılında şehit edilen Şehit Üsteğmen Koray Seçkin anısına okulumuzun adı Şehit Üsteğmen Koray Seçkin İlkokulu olarak 15 Aralık 1988 yılında törenle açılmıştır ve halen eğitim öğretime bu şekilde devam etmektedir.

Yaklaşık 3500 m. karelik bir bahçesi bulunmaktadır. Bahçesinde bir basketbol sahası ve çeşme bulunmaktadır.

Okulumuz İsmini 9 Haziran 1987 yılında şehit edilen Şehit Üsteğmen Koray Seçkin'den almaktadır.

Okulumuz Şehit Koray Seçkin İlkokulu adı iıe Farabi Ortaokulunun 5 katlı eski binasına 29.07.2019 tarihinde Kaymakamlık oluru ile taşınmıştır.Okulumuz bünyesinde;18 derslik, 16 Sınıf, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı, 1 Memur odası, 1 destek eğitim ödası, 1 çok amaçlı salon bulunmaktadır.